Marvellous

Hajsan,

idag var jag med Hilda, Nike, Agnes och Alice efter skolan. Först gick vi till Monki och Alice provade en finfin skjorta. Jag hittade en mysig, stor, grå sak men jag hade inga pengar så det blev inget köp... Sedan gick vi till mcdonald's (kan inte fatta att jag går dit så ofta, om oförståbart: läs inlägg nedan), jag köpte inget men vi hade kul. Nike lurade agnes att dricka nån slags blandning av vatten, socker och salt. Uschusch. Just det, glömde att jag hann iväg till biblioteket också. Jag lånade tredje It-girl boken och lämnade tillbaks Hungerspelen. Det är väldigt mycket böcker på gång nuförtiden...

Bara en lek (It-girl)
- Boktjuven Döden berättar om en liten flicka under andra världskriget.
- Prinsessan och mördaren En deckare av Magnus Nordin, ska ha läst den till den 15:e oktober då han kommer på författarbesök i skolan.
- Catching fire ÄNTLIGEN! Hanna och jag frågade i biblioteket idag om den kommit in och det hade den:D Uppföljaren till The Hunger Games. Läs, säger jag bara! Jag läste den på engelska och sedan läste jag ett kapitel på svenska och engelska var mycket bättre.

Ja, så jag har iaf fullt upp på läsfronten. Det var en sak jag ville skriva om, en sak som agnes sa idag. Hon sa att hon ska sluta blogga för att hon ändå aldrig kommer bli känd. Ingen har läst min blogg för jag har inte sagt till någon vad den heter. Jag ska väl göra det snart men det känns lite bra att det inte är någon som kan läsa det här. Lite som en dagbok. Men jag måste fixa designen, sedan får jag se hur jag gör. Det som inte syns, finns inte, eller? lillebils.blogg.se=bloggen som aldrig fanns? Jag vet inte, det här blev bara konstigt och komplicerat.

För att helt byta ämne så vill jag ha en kjol som jag inte har sett. Ska försöka hitta en bild på något liknande.
Två sekunder.
Det fanns inte.
Men föreställ er en pennkjol med ganska hög midja och som går över halva låren. Och så ska den vara lite pösig också, i mitten. Om jag någonsin hittar en sådan så lovar ska jag ta bilder och lägga ut. På tal om bilder så vet jag att jag knappt lagt ut några.. Lite tråkigt, lite trist, eller snarare, som jag brukar säga; BOO-RING. Ja, ett konstaterade. Jag tänker inte komma med någon ursäkt inte, bara med en förhoppning; jag ska försöka ha lite mer bilder.

Det var en sak jag tänkte skriva igår men glömde. På lunchrasten igår när vi (jag, miranda, hanna, hilda, nån mer?) hade varit på ica gick vi bakom några killar från våra parallellklasser. De gick väldigt roligt, så som man måste gå när man har häng, och miranda började härma han som såg roligast ut. Jag höll på att skratta ihjäl mig och det blev inte bättre när hon gjorde likandant som han gjorde när han drog upp byxorna. Men sedan började några av dem gå roligt, med meningen. Det var förstås inte lika kul och dessutom var vi överraskade att de hade hört oss. Jag skämdes lite, inte för att jag är en liten, ynklig tjej som bryr sig jättemycket om vad några killar i min skola tycker om mig utan för att jag hade sänkt mig till deras nivå. De har aldrig retat mig eller så men det är tydligen en i deras klass som blir mobbad. Väldigt hemskt. Jaja, vi hade väldigt roligt iaf. Mirre imiterar så bra.

Nu är det matdags, det blir pasta carbonara. Ikväll är det House(!).

Hasta luego!

      


Nu måste jag vara snabb

Hejhej!

Jag ska gå och lägga mig alldeles strax så jag får vara kortfattad. Igår var jag med Julia och Amanda, vi hade jättekul. Först var jag och Julia i Ringen, sedan mötte vi Amanda och gick och åt den onyttigaste maten någonsin på McDonald's men det var mysigt. Man behöver inte vara så nyttig jämt. Efter det gick vi hem till mig och satt i soffan och pratade i flera timmar. Vi upptäckte ett sätt att släcka lampan (som står flera meter bort) genom att hoppa bakåt i soffan, när man hoppade framåt sedan tändes lampan igen. Hur som helst, kan jag bara säga att det är mycket lättare att avslöja hemligheter i mörkret. Det var så kul, kändes lite som en film. Granntjejerna skvallrar och berättar om sina äventyr. Ja, oc vad får det mig att tänka på om inte Desperate Housewives? Femte säsongen kommer ut den fjortonde:D! Usch och fy så det låter. Jag kan datumet och allt. Är man desperat så är man. Desperate Housewives är inte mitt liv......men nästan(;P).
Okej, jag måste verkligen gå nu.

Au revoir

Lillebil

Sleepy

Hola,

idag hade jag spanska. Nu kan jag säga du är en gris, ett stort framsteg i språkinlärningen. Eres un cerdo. En mening som för ett par veckor sedan hade varit omöjlig för mig att förstå.
Okej, det här är helt klart inget toppeninlägg. Jag är så otroligt trött. Hur som helst, idag läste jag ut Notorious - den andra It girlboken. Den var väldigt lik den första boken, jag antar att hon (författaren alltså) bara skriver på och sedan delar upp texten i böcker. Jag undrar verkligen hur Cecily von Ziegesar ser ut. Hon kanske är ung, rik och utseendefixerad precis som huvudpersonerna i böckerna eller så har hon varit det. Hon måste hur som helst vara insatt på något sätt, jag vill inte ens tänka på hur mycket research hon måste ha gjort. Även om böckerna är ytliga så är det väl lite djupt på något sätt. Det är ju en slags samhällsskildring. Det låter djupt. Och nu låter jag korkad.
Jag måste verkligen få veta hur Cecily von Ziegesar ser ut! Hoppas hon är gammal.
Måste googla. Två minuter.
















YEEES! Hon var gammal, åtminstone ganska. Och med gammal menar jag inte 60 utan 40, författaråldern alltså.
Oki, slut på absolut-It-girl-galen-i-all-evighet.
Nu, till lite allvarligare trams.



Imorgon fyller låtsaskusin Miranda år. Så, jag ska skriva ett litet grattiskort. Någon present blir det inte, än. Jag ger bara presenter when it's partytime. Som i det här fallet är om två veckor, tror jag.
Måste gå nu, avstängningsknappen kallar.


En jättefin bild på Mirre.



Hasta luego (vet inte riktigt vad det betyder men jaja..)


Det är vad jag tänker på nu

Bonjour

Idag har jag varit med mamma och mormor på stan, eller kan man verkligen säga stan om Bondens Marknad? Kanske inte. Hur som helst så fikade vi lite också och köpte inredningsböcker, skojigt. Jag känner för att göra om mitt rum i marockanskt tema men det kommer nog inte hända.. Det är svårt att inte ändra bilden av sitt drömrum.


Igår läste jag It-girl, den var bra faktiskt. Jag tänkte mig att den skulle vara ytlig och det var den också. Men ytlig behöver inte vara likamed dålig. Jag tyckte faktiskt att det var en väldigt underhållande bok och eftersom jag älskar Gossip Girl så kunde det inte bli fel. Boken handlar om Jenny Humphrey (om du ser Gossip Girl så måste du eta vem det är, om inte så är hon nästan en av huvudpersonerna i Gossip Girl), Jenny ska börja på en internatskolan Waverly. En sak som är väldigt störande är att Jenny Humphrey i It-girl (boken) och Jenny Humphrey i Gossip Girl (serien) är helt olika. Jenny i boken har brunt, lockigt hår och gillar att måla medan Jenny i serien är blond, har rakt hår och designar kläder.
See for yourselves:

                                              Jenny   vs.   Jenny

Ikväll ska jag till Nike. Tjejerna ska ha filmkväll på Tyresö;D Vi kommer troligen vara uppe hela natten så det blit en tung dag imorgon Och jag som ska jogga..


Adiós


Det var en gång en dag..

Jaa, vad ska man göra när man känner sig lite allmänt vissen efter en lång skoldag. Jo, det ska jag berätta. Man är med några kompisar för det är ju alltid kul. Yees, problemet fixat! No, no. Sedan går man hem och där är den igen, den vissna känslan som man trodde att man gjort sig av med. Ibland kanske man inte ens hinner hem innan den kommer, man kanske bara precis kommit ut från tunnelbanan. I know, we can't all be fortunate ones. Anyway, kan hända att man går in på biblioteket för det är ju också alltid kul, eller hur? Sedan kommer man på att man inte har någon särskild bok man vill låna och att man redan läser en. Men stickningsböcker är väl aldrig fel? Så man ställer sig i en fjuttig kö för att få hjälp att hitta sin bok och tror såklart att man ska få hjälp inom en väldigt snar framtid eftersom det bara är en person framför en i kön men ickesanicke... Tanten före i kön letar nämligen efter en bok som inte finns, av vad man hör så handlar boken om katten Kleo. - Ja, om jag minns rätt hette han Kleo. En siames, de är väldigt smarta siameser. Som hundar.. Ja, de kommunicerar med människor. Jag hörde om boken på ett tv-program och tyckte att det liknade min egen katt. Som också är siames! De är kloka siameser.. Som hundar, de kommunicerar med mä... Nej! Man orkar inte mer av den där tantens prat och för att göra en lång historia kort så är det ungefär vid det här tillfället man går hem. Och sen om man har tur så kanske man blir lite gladare. Jaa, liite iallafall. Ja, det blev man visst.
End of story

Ja, det var min eftermiddag i stort sett. Och så vill jag bara säga att jag inte har någon som helst aning om vad som har hänt med mig. Troligen har jag fått någon slags flumminflammation. Jag brukar inte vara såhär, oftast inte iallafall.

Ciaociao

Naaw, en gullegulle siames;D  Eller inte..


Vad ska man säga..?

Ja, hej eller hejsan? Det här min (typ.) trettionde blogg på en vecka, jag har haft lite svårt att bestämma namn. Men jag heter Lillebil ju så det här borde ju vara det ultimata namnet på min blogg men jag vet inte.. Vilken beslutsångest! Jag tänkte faktiskt att bloggen skulle heta det, beslutsångest alltså, fast på franska.. Ni kanske kan ana vart mina tankar gick. Nu måste jag avsluta det här inlägget för jag har prov imorgon. Usch, usch, usch.
Jag lyckades ju inte presentera mig själv särskilt bra men det måste man väl inte göra? Och dessutom kommer nog ingen som inte vet vem jag är läsa den här bloggen. Om jag inte blir fotomodell som Kenza men det kan jag ju utesluta. Jag måste verkligen gå nu.

Au revoir, I hope.
crazycrazycrazycrazy
En bild, på mig, från i somras


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0